Știri energie

25 iunie 2014 Noul director general Hidroelectrica: Ovidiu Agliceru

Noul director general Hidroelectrica: Ovidiu Agliceru
Directorul Direcţiei Producere Energie Electrică din cadrul Hidroelectrica, Ovidiu Agliceru, a preluat luni şi funcţia de director general al companiei, în locul lui Mihai Stănculescu, care nu mai poate exercita aceste atribuţii din motive medicale.
Citește mai mult

07 mai 2014 Ultimele zile pentru dividende la marile companii energetice

Ultimele zile pentru dividende la marile companii energetice
13 si 14 mai sunt ultimele zile in care se mai pot cumpara actiunile care dau dreptul la incasarea unora dintre cele mai mari si mai profitabile dividende de la Bursa din Bucuresti (BVB): OMV Petrom (SNP), Romgaz (SNG), Nuclearelectrica (SNN) si respectiv Transgaz (TGN), Transelectrica (TEL), scrie economica.net.
Citește mai mult

05 mai 2014 Hidroelectrica are doi noi manageri privati la Directia Dezvoltare – Retehnologizare

Hidroelectrica are doi noi manageri privati la Directia Dezvoltare – Retehnologizare
Producătorul de energie Hidroelectrica are, începând cu data de 5 mai, doi noi directori în cadrul Direcţiei Dezvoltare – Retehnologizare, potrivit unui comunicat al companiei preluat de Agerpres.
Citește mai mult

14 martie 2014 Război de 6 mld. euro între „palate“ şi industriaşi pe tema energiei regenerabile. În spatele perdelei de declaraţii acide stă legea. Ce spune ea?

Război de 6 mld. euro între „palate“ şi industriaşi pe tema energiei regenerabile. În spatele perdelei de declaraţii acide stă legea. Ce spune ea?
Sectorul energiilor regenerabile, do­meniu care a atras din 2010 şi până acum investiţii de peste 6 mld. euro şi care ar mai putea atrage alte 2,5 mld. euro în 2014, este de la începutul acestei săptămâni sub „asediul“ declaraţiilor venite de la cel mai înalt nivel politic.
Citește mai mult

14 martie 2014 Merkel: Germania nu este dependenta de gazul rusesc

Merkel: Germania nu este dependenta de gazul rusesc
Germania nu este dependenta de livrarile de gaz rusesc si nu se asteapta la probleme de aprovizionare, a anuntat cancelarul german Angela Merkel intr-un interviu acordat presei germane, raspunzand criticilor poloneze in acest sens.
Citește mai mult